workshop smartphone fotografie
Online Cursus Smartphone Fotografie De Rooij Fotografie.
Je regelmatig fotos maakt met een smartphone of iPhone Je graag mooiere fotos wilt maken met een smartphone of iPhone Je meer wilt leren over de mogelijkheden die de camera heeft Je meer wilt leren over het bewerken van fotos met behulp van apps. Wat ook nog handig is om te weten, je hebt geen voorkennis over fotografie of smartphones nodig.
Workshop fotograferen met je smartphone iPhone en Android incl. printen van je resultaten. Leer mooie en betere foto's' maken.: foto-workshop.nl.
De volgende workshop smartphone fotografie is op zondag 20 januari 2019. Deze workshop is voor iedereen met een iOS of Android telefoon. Net zoals bij digitale camera's' is de compositie erg belangrijk. Je leert de gemaakte foto's' optimaal te bewerken door gebruik te maken van verschillende camera Apps.
Smartphone fotografie: fotograferen met je smartphone op DeFotoblogger.
Categorie: Smartphone fotografie. Steeds meer mensen stappen over op smartphone fotografie. Het is kleiner, lichter, sneller. De smartphone maakt het steeds makkelijker om betere fotos te nemen door de sterk verbeterende kwaliteit. De echte cameras lijken steeds mer naar de achtergrond te verdwijnen, terwijl de smartphonecamera volop in de spotlights staat. Speciaal voor de smartphone fotograaf hebben we een speciale categorie gemaakt met handige tips om je smartphone fotos te verbeteren.
Workshop smartphone fotografie: haal meer uit je smartphone!
De smartphone heeft de compact camera al reeds vervangen. Digidiaal speelt graag op deze ontwikkeling in en heeft een super leuke workshop hiervoor ontwikkeld: haal meer uit je smartphone. Tijdens de workshop haal meer uit je smartphone vertellen we alles over smartphone fotografie.
SMARTPHONE-FOTOGRAFIE BASIS 10 APRIL 12 JUNI 19 KOO.
En waar je dus geen moeilijke nerd apps voor nodig hebt. We hebben voor jou een leren fotograferen met je smartphone basiscursus waarin je in 4 lessen uitleg krijgt over: fotografie in het algemeen, de juiste knopjes en instellingen op je camera, licht compositie en handige fotobewerking-apps.
Smartphone fotografie cursus Volksuniversiteit Amsterdam.
Weten welke verhalen achter de kunstwerken schuilgaan? Laat je verrassen door een lezing, wandeling, cursus of workshop en leer kijken met een nieuwe blik. Taal en literatuur. 26 juni 2018. Art Nouveau in Nederland. De tentoonstelling Art nouveau in Nederland in het Gemeentemuseum in Den Haag besteedt. Smartphone fotografie cursus. Smartphone fotografie cursus.
Workshop Smartphone Fotografie Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen.
Dan is de workshop smartphone fotografie een leerzame én gezellige manier om fotograferen met je telefoon nog beter onder de knie te krijgen. Voor deze workshop heeft elke deelnemer alleen een smartphone met camera nodig. Apps worden uitgelegd en mogen aangeschaft worden, maar dit is niet noodzakelijk voor de workshop m.u.v.
Smartphone fotografie basis Phonographer.nl.
Smartphone fotografie workshop. Smartphone fotografie basis. Smartphone fotografie workshop kids. Smartphone fotografie terugkomavond Refresh! Smartphone fotografie basis. Wil je net iets meer uit je smartphone-camera kunnen halen? In een creatieve setting leer je van het standaard kiekje een echte afbeelding maken.

Contacteer ons